Hirdetés

Híres metálzenész is volt a Capitoliumba betörő tüntetők között

Aki nézte az utóbbi tíz órában a híreket, tisztában van vele, hogy több ezer ember rohamozta meg az Egyesül Államokban a törvényhozás épületét, mialatt odabent éppen arról vitatkoztak, hogy most akkor Joe Biden az lett-e az ország elnöke vagy nem. Donald Trump november elején hétmillió szavazat különbséggel elvesztette a választásokat, de ezt azóta sem hajlandó elismerni, és mindenféle bizonyíték nélkül folyamatosan választási csalást kiált, amit a fanatikusok el is hisznek neki. Ezek közül a fanatikusok közül törtek be többen szerdán a Capitoliumba, és ezek között volt Jon Schaffer, az Iced Earth főnöke is.

Hirdetés

Ezt igazából letagadni sem tudná, hiszen a CBS fotóján ott van világosan, ahogy mutogatva kiabál:

Egyébként valószínűleg nem is akarná letagadni, hiszen a gitárosról köztudottak a nézetei, rendszeresen nyilatkozik is róla, sőt, Sons Of Liberty néven zenekart is alapított erre, ahol ráadásul énekel.

Schaffer szerint a politikai elit célja nem más, mint egy világkormány, a mostani világjárvány pedig része az emberiség elleni profithajhász összeesküvésnek.

A Capitoliumba való betörés előtt amúgy a Die Weltnek is nyilatkozott arccal és névvel (igaz utóbbit elírták), ahol elmondta, hogy az amerikai törvényhozás nem a megfelelő emberekkel húzott ujjat, és hogy ha valaki erőszakot alkalmaz velük szemben, ők is ennek megfelelően fognak reagálni. “Nem ez a szándékunk, de készen állunk rá” – mondta a riporternek.

Eddig egyébként négy halálos áldozata van a Capitolium elleni akciónak, ahol már egy tüntető sincs az épületben, sikerült őket kiszorítani onnan. Donald Trump ugyan hazaküldte híveit, de ugyanezzel a lendülettel különleges, jó embereknek is nevezte őket, és ismét kifejtette, hogy megnyerte az elnökválasztást (ami ugye nem igaz).

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk