Hirdetés

Hintázom – Bemutatkozik a Flowra Project

Lángoló Premier

A “Flowra Project” elnevezésű friss könnyűzenei projekt Török Flóra énekes-zenész-dalszerző szólóprodukciója. Neve ismerősen csenghet korábbi zenekari formációiból:
Török Testvérek, Török Tilla Folk Experience, Örökség. A különböző stílusokon átívelő hangszereléseket és a dalokhoz kapcsolódó, valódi tartalommal bíró hangulatvilágot saját elképzelései szerint dolgozza ki zenei producer-szerzőtársával, Ujvári Jánossal karöltve. Bemutatkozó dala alább hallgatható meg.

Török Flóra:

“A Dal betekintést nyújt a lelkembe, mely olykor fedezékbe bújna, máskor pedig nevetve kivirágozna, s a két állapot közötti ingázást, hintázást szeretné érzékeltetni a hallgatóval.

Fontos üzenete, hogy a lelki hullámaink életünk természetes velejárói. Mindig lesz fent és lent, de tőlünk függ, hogy melyiknek adunk gyakrabban teret, és ehhez egy élethosszig tartó önismereti munka szükségeltetik. A lényeg, hogy a zene mindig ott lesz nekünk, amibe bármikor kapaszkodhatunk.”

A dalhoz társított szöveges videó is a leírtakat hivatott tükrözni. Az animációt Nyergesy Péter készítette Flowra elképzelései alapján:

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk