Hirdetés
Hirdetés

Hét ingyenes minifesztivál lesz az idén

A tavalyi év után idén ismét megrendezésre kerül a Telekomosok Fesztiválja. Az ingyenes élménysorozat célja, hogy sokrétű kulturális programot és kikapcsolódási lehetőséget biztosítson azok számára is, akik a világszerte tapasztalható megélhetési nehézségek miatt idén nem vagy csak kevesebbet tudnak költeni a nyári élményekre.

Hirdetés

Az elmúlt évek krízisei nyomán kialakuló gazdasági válság jelentősen átalakította az emberek költési és megtakarítási szokásait. Különösen igaz ez a szabadidős és kulturális programokra fordított kiadásokra: tíz magyarból mindössze négy tervez nyaralást idén, többségük (88 százalékuk) belföldön utazik majd. A kikapcsolódásra fordított kiadások csökkenése még inkább érezteti a hatását vidéken, ahol egyébként is korlátozottabbak a szórakozási lehetőségek és programok.

„Idén is folytattuk az optikai hálózatunk fejlesztését, hogy egyre több települést kapcsolhassunk be az ország vérkeringésébe. A korszerű internethez való hozzáférés ugyanis lehetőségeket teremt, lehetőséget a fejlődésre, az előrelépésre, a jobbításra. Ennek bizonyítéka a Telekomosok Fesztiválja is, amelyet ezúttal olyan különleges vidéki helyszínekre viszünk el, ahol a közelmúltban jelentős optikai fejlesztés történt. Így az ügyfeleinknek szó szerint csak egy lépést kell tenniük, hogy éljenek a lehetőséggel és egy eseménytelennek tűnő nyarat színessé és örök emlékké tuningoljanak velünk”

– mondta Szabó Béla, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

A Telekomosok Fesztiválja egy napos eseményei országszerte az alábbi rendhagyó helyszíneken és időpontokban várják az érdeklődőket:

  • június 15. –Nagykanizsa, Csónakázó-tó
  • július 05. – Székesfehérvár, Főnix Park
  • július 27. – Fonyód, Báthori utcai strand
  • augusztus 03. – Somlóvásárhely – Kreinbacher Birtok
  • augusztus 10. – Hortobágyi Csillagles – Pusztai Állatpark
  • augusztus 17. – Körös-torok, Csongrád
  • augusztus 25. – Domoszló, Kisnánai vár

Az egyes állomásokon a sokszínű kulturális és családi programok mellett a ismert hazai együttesek (Margaret Island, Blahalouisiana, Carson Coma, Platon Karataev és még sokan mások) és DJ-k lépnek fel, de sportközvetítések és sportolási lehetőségek is helyet kapnak majd a programok között.

Az események a Magyar Telekom ügyfelei számára ingyen látogathatók, ehhez csupán a Telekom alkalmazás Magenta Moments menüpontjában kell a korlátozott számban elérhető jegyeket díjmentesen, 30 szívért aktiválni.  Az ügyfelek további két vendégjegyet is lekérhetnek, így az eseményre magukkal hozhatják még két barátjukat, családtagjukat is.

A folyamatosan betöltésre kerülő jegyek mellett egész nyáron több ütemben további élmények, jóságok, kedvezmények és értékes nyereményjátékok lesznek elérhetőek a Magenta Moments-ben. Emellett a vállalat a Deutsche Telekom kampányának részeként idén is lehetőséget biztosít Európa fiataljai számára, hogy eljussanak a legnagyobb nemzetközi fesztiválokra. Így a Rolling Loudra, a Lollapaloozara és az INOTA Focus: Turbinacsarnok eseményére is nyerhetnek belépőt az érdeklődők. A nyári élménysorozat nyitóeseményét június 4-én este tartották Berlinben, ahol a Sugababes egy popup koncerten a legnagyobb slágerük vadiúj remixével indította el a nyarat.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,993KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók