Hirdetés

Hazai hangszerkészítők találkozója Győr underground központjában

beton_git_er_tal.jpg

Szombaton már tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Hazai Gitárerősítő Készítők Országos Találkozóját Győrben. Az eseménynek, mely garantáltan érdekes lehet bárkinek, aki érdeklődik a zene, a hangszerek világa, illetve kifejezetten a hazai hangszermanufaktúrák iránt, a város underground műhelye, A Beton ad otthont. A rendezvény ingyenes, és a reggeli óráktól egészen estig szabadon látogatható. További információk a hajtás után!

A Beton, ami egyaránt működik egy többszáz négyzetméteres próbaterem komplexumként, koncerthelyszínként és független művészeti galériaként, nemrég ünnepelte megnyitásának második évfordulóját. A régi katonai óvóhelyből kialakított zenei Bábel-torony stílustól függetlenül a térség undergroundjának kíván otthont adni, így a kedvező árfekvésű próbatermek biztosítása mellett számos más szolgáltatással is foglalkoznak, és mára egyre több magyar és külföldi zenekar is felfedezte magának a teljes egészében önerőből működtetett helyet.

Május 18-án, szombaton a XI. Hazai Gitárerősítő Készítők Országos Találkozójának helyszíne lesz az épületegyüttes. A környéken egyedülálló rendezvényen a kiállítás mellett lesz lehetőség szakmai beszélgetésekre, szaktanácsadásra, és persze hangszerek kipróbálására minden mennyiségben. A program délelőtt negyed 10-kor veszi kezdetét a megnyitóval. Kora délután ifj.Tornóczky Ferenc teszi tiszteletét gitárbemutatójával, illetve Bálint László Protone bemutatòját tekinthetitek meg.

A már biztos kiállítók: Nádasi Ferenc gitárgyártó (SHG.Guitars), Grobe Rudolf csöves pedálok (Hunor Tube Pedals), Roland Kobela erősítők (Rauley Amps and MIDI devices), Prieger Tamás gitárkészítő, Tóth Gábor gitárerősítőgyártó (GT AMP), Gajdos László pedálok (GAJDOSsmd), Ár István gitárerősítőgyártó (Red Light), Hajagos Mihály hangépítő, Mártonffy Ákos, erősítőgyártó (kaos.AMP), Molnár László gitárkészítő (MLP Guitars) Lőrincz Attila erősítőgyártó (ProTone Manufaktúra).

További információk a rendezvényhez kapcsolódó esemény oldalán és A Beton Facebookján

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
845FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló