Hirdetés
Hirdetés

Hawaii hangulat az őszben – Ortega Ukulele Workshop Turné CéAnne főszereplésével

ortega_ukulele_days_ceanne.png

Az Ortega Guitars egy Magyarországon egyedülállónak nevezhető workshop turnéra invitálja az ukulele szerelmeseit, az ukulelézés iránt érdeklődőket, zenei előképzettségre való tekintet nélkül. A november 12-14. között zajló, három állomásos turné főszereplője az Ortega hivatalos előadója, Szélinger Anna CéAnne (Hősök, CéAnne & The Chapel Jiggaz) lesz, akiről régóta ismert, hogy fő hangszere az ukulele. Sőt saját ukulele lemezzel (egészen pontosan kazettával) is rendelkezik. (Fotó: Hegyi Júlia Lily)

Első ízben, 2018. november 12-én Szombathelyen találkozhattok Annával, a Pianho 97 Hangszerboltban, 18:00 órai kezdettel. Egy nappal később, november 13-án, szintén 18:00-tól Budapesten, az Eldorádó Hangszerkereskedésben folytatódik az Ortega Ukulele Days rendezvénysorozat, ahol Anna mellett az ukulele.hu (Ukulele Magyarország és Magyar Ukulele Blog) közösségével is találkozhattok. A budapesti rendezvény első szakaszában, az ukulele.hu részéről, Gáll Tamás tart workshopot, amit CéAnne szólóelőadása, illetve interaktív műsora követ. A programot pedig egy meglepetésvendég zárja majd.

A turné harmadik, egyben záró workshopja, november 14-én Debrecenben, a Hangszerarzenál szervezésében kerül megrendezésre, melynek a Rocksuli Debrecen ad otthont.l. 

Ha mindez nem lenne elég, a rendezvénysorozat mindhárom állomásán kipróbálhatók lesznek az Ortega prémium kategóriás ukuleléi, illetve megismerkedhettek számos hasznos kiegészítővel is. Sőt, egy kis szerencsével egy Ortega ukulelét is nyerhettek az EARTH szériából.

Akit tehát egy kis hawaii hangulatra vágyik az ősz folyamán, vagy csak egyszerűen érdeklődik a hangszer iránt, az semmiképpen ne hagyja ki a turné állomásait! 

Ortega Ukulele Days workshop turné:

November 12. Szombathely, Pianho97 Hangszerbolt – 18:00

November 13. Budapest, Eldorádó Hangszerkereskedés – 18:00

November 14. Debrecen, Hangszerarzenál – 18:00

További információk az Ortega Guitars honlapján és Facebookján, valamint CéAnne Facebook-oldalán.

Advertisement
39,005KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló