Hirdetés
Hirdetés

Határozatlan ideig leáll az Anathema

Úgy volt, hogy jönnek hozzánk tavasszal, aztán úgy, hogy szeptemberben, aztán a járvány miatt tolódott ez a dátum is, egészen január 17-ig, de ma már az is nyilvánvaló, hogy akkor sem lehetnek még koncertek. Ez a bizonytalanság, és az idei év eddigi része oda vezetett, hogy az Anathema gyakorlatilag feloszlott. Közleményükben azt írják, hogy az elmúlt időszak próbára tette személyes és szakmai életüket is, ami miatt nincs más lehetőségük, mint hogy határozatlan ideig leállítsák a zenekart, és külön úton folytassák az életüket. A rajongóknak pedig köszönnek mindent, azt is, hogy a sorozatos lemondásokat ilyen megértően vették.

A liverpooli zenekar amúgy idén a remek We’re Here Because We’re Here lemezük tízéves évfordulóját ünnepelte volna meg, többek között Budapesten is. El is indultak, hat koncertet adtak, majd a március 11-ei lisszaboni buli után törölték a dátumokat. Egy nappal ezelőtt még akciót hirdettek meg a webshopjukon, ahol koncertjegyeket is lehetett (illetve még mindig lehet) venni.

Közleményükben nem írnak a lehetséges folytatásról, de minden bizonnyal nem örökre zárták le a történetet, még ha elég végzetesnek is tűnik most ez.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk