Hirdetés

Három percnyi aggodalom a világ sorsáért – Még egy dal a Life of Agony új lemezéről

life-of-agony-press-2017.jpg

World Gone Mad címmel hozott ki egy újabb dalt az április 28-án A Place Where There’s No More Pain címmel megjelenő visszatérő albumáról a Life Of Agony. A címadó dalhoz forgatott klipet korábban már közzétettük, és a mostani sem rosszabb nála, sőt, ha lehet, talán még jobban beleül a fülbe, köszönhetően Mina – azért sem lövöm el a poént, hogy leánykori nevén Keith – Caputo több szólamban előadott énektémáinak. Hiába, ha valaki pofátlanul tehetséges, akkor teljesen mindegy, hogy melyik kapura játszik, vagy éppen hogy hívják. A dal meghallgatható a hajtás után! 

Alan Robert basszusgitáros a következőket mondta a friss szerzeményről: 

“A World Gone Mad üzenete nem is lehetne aktuálisabb, ha megnézzük, mi folyik ezen a bolygón jelenleg. Az emberek megosztottabbak, mint valaha, és ha továbbra is figyelmen kívül hagyjuk a tényt, hogy a világ a vesztébe rohan, és inkább homokba dugjuk a fejünket, ahogy a dalszöveg is utal erre, még a mi életünkben olyan őrületnek leszünk a szemtanúi, amilyet senki nem látott még.” 

Ezzel a megállapítással nem nagyon lehet vitatkozni, akármennyire is közhelyesnek tűnhet a dalcím elsőre. Ahogy az is biztos, hogy ha a többi dal is hasonló színvonalat képvisel, mint az eddig hallott kettő, akkor megéri várni a tizenkét év után érkező új anyagra. 

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló