Halálbüntetés csendháborításért – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Az Abott család tovább gyakorolja a jelnyelvet, Harry Pottert megkísértik, Joaquin Phoenix pedig virtuálisan becsajozik.

Hang nélkül 2. (A Quiet Place 2. – 2020 / sci-fi / horror)

A grindcore és a fürdőszobafelújítás között jelentős különbség, hogy ez utóbbi idegesítő. Azonban a Földet megszálló zajérzékeny ragadozók számára nem létezik differencia, továbbra is minden hanghatást halállal honorálnak. Az Abott család pedig egy olyan oázis után kutat, ahová a szörnyek csápjai nem érnek el, és akár a zenebohóc szakmának is lehet jövője. Csakhogy eközben egy másik fenyegetéssel is számolniuk kell. (HBO GO)

A fekete ruhás nő (The Woman In Black – 2012 / horror)

A gótikus horrorfilmek fő karakterei általában a következő tényezők terén küzdenek súlyos deficittel: lazaság, humorérzék, közléskényszer, exhibicionizmus, D-vitamin. Nos, ezt a statisztikát a fiatal londoni ügyvéd, Arthur Kipps sem rontja, kiváltképp, mióta felesége felvette a „néhai” előnevet. Közérzetén pedig az sem javít, hogy egy porfészekbe kell utaznia, hogy elintézzen egy hagyatéki ügyet. A helybélieknél ugyanis már csak az az entitás taplóbb vele, aki átmeneti lakhelyén kísért. (HBO GO)

A nő (Her – 2013 / dráma)

Theodore Twombly író a nem is oly távoli jövőben abból él, hogy könnyfakasztó leveleket ír ismeretlen, magányos embereknek, akik fizetni is hajlandóak ezért. És nem is nehéz közösséget vállalnia megrendelőivel, ugyanis nemrégiben ért véget egy hosszú kapcsolata. Ám a Windows 95 megjelenését követően 27 évvel már jóval könnyebb instant kapcsolatba bonyolódni, akár egy mesterséges intelligenciával is. (HBO GO)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés