Hirdetés

Hajnalra minden bedurvul – Itt van DJ Superstereo/Stas és Péterfy Bori új klipje (18+)

Hirdetés

Új klip készült Merényi Dávid rendezésében az idén nyáron Dj SuperStereo, Stas és Péterfy Bori kollaborációjában megjelent Hajnal című számhoz. A dal keletkezésének körülményeiről így mesélt Laskai Viktor, aki maga Dj SuperStereo és a Péterfy Bori & Love Band dobosa is egyben: “A Hajnal alapvetően az én ötletem volt. Akkoriban ismerkedtem össze a neten Stas-zal (Sztaniszláv Bendarzsevszkij), akinek nagyon tetszettek a zenéi. Meg is beszéltük, hogy csinálunk egy közös dalt. A demó már megvolt, aztán ketten elkészítettük a szám végleges verzióját. Szöveg ekkor még nem volt, csak halandzsa. Ezt a már végleges demót elküldtük Tariska Szabolcs barátomnak, aki penderített rá egy jó szöveget. Bori pedig úgy jött a képbe, hogy mi már évek óta közösen dolgozunk, és én mindig mondtam neki, hogy csináljunk már egy közös zenét. Tetszett neki a zene is, a szöveg is, fel is vettük, és ez lett belőle!”

A koncepciózus rendező legújabb videója triviális asszociációkkal és a hétköznapi csodák gif-es lecsapódásaival reflektál a szám témájára, lelkes rajongók tolmácsolásában. A casting Facebookon történt, és az alkotók igen hálásak a szereplőknek, mivel merész és sok esetben explicit jeleneteket vállaltak el a forgatás során. Mind a forgatás, mind az utómunkálatok alatt sok közreműködő tett hozzá a kliphez, így a végeredmény egy közös kaláka gyümölcse.

A videó helyszínét az AnKERT  biztosította, az utómunkálatok pedig az Umbrella stúdióban zajlottak. A premier alkalmából egy like-ért cserébe az erről a linkről ingyenesen letölthető a dal eredeti verziója és a hozzá készült négy remix.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
827FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló