Hirdetés

Hadas Alfréd – Engedj el

Nem akármilyen küldetéssel zárta a 2021-es év egyik legnagyobb felfedezettje a Sztárban sztár leszek! műsorát: Hadas Alfréd zenéjével akar segíteni, aminek első, idei eredménye az „Engedj el”. Új dallal és klippel buzdít mindenkit arra, hogy igenis van kiút az ártó párkapcsolatokból. A zenei videóban pedig Venczli Zóra játssza el az őrült szerelmes főszerepét.

Hadas Alfréd 2017-ben indította el zenei pályáját. Először angol nyelvű saját stúdióalbumával jelentkezett, majd 2020-ban bemutatta magyar nyelvű kislemezét. A tavalyi év pedig igazi mérföldkő volt Hadas számára, hiszen a TV2 Sztárban Sztár! műsorainak történelmében az ő nevéhez köthető az első, döntőig jutott rap-produkció.

Az év végi siker óta megállás nélkül dolgozik trackjein és már itt is egy trap-felvétel: az „Engedj el” intenzív flow-jával és megrázó szövegével szeretne kapaszkodót nyújtani a párkapcsolatok útvesztőjében.

„Én is átestem azon, hogy milyen érzés úgy szakítani, hogy legszívesebben benne maradna az ember. Akármennyire is fájt, fel kellett ismernem, hogy ez egy romboló, se veled se nélküled kapcsolat volt, és ki kellett szállnom – nehéz volt, de megtettem”

– mesélte Alfréd az újdonságról, amelynek zenéjén Pribelszki Norberttel közösen dolgoztak.

A szerzemény egy thrillerszerű kisfilmmel együtt érkezett LeHo Legacy rendezésében.

„A videóklipben korábbi vetélytársammal, Venczli Zórával alakítunk egy „pszichopata” párost. Van egy markáns jelenet, amiben Zóra – már hullaként – megölel engem, és ráeszmél, hogy késő minden. Azért is akartam ennyire erőteljesen szemléltetni a jelenséget, hogy lássa mindenki, mennyire ártó egy ilyen típusú kapcsolat, és nem szabad várni, míg teljesen felemészt minket.”

Hadas szeretné minél több fiatalhoz eljuttatni üzenetét, így a közel 120 ezres követőtáborral rendelkező TikTok-csatornáján egy kihívást is indít #kérlekfelejtsel címmel.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk