Hirdetés
Hirdetés

Hackerek kampányoltak Ron Paul mellett a No Doubt és a Rise Against Twitter-oldalain

Az elmúlt napokban hackerek egy csoportja több zenekar és előadó Twitter-oldalát törte fel és helyezett el rajtuk Ron Paul amerikai politikust támogató üzeneteket. Így járt például a No Doubt és a Rise Against is, korábban pedig Nicole Scherzinger volt kénytelen azzal szembesülni, hogy a nevében toboroztak szavazókat a republikánusok elnökjelölti posztjára pályázó politikusnak. A posztoktól minden érintett a lehető leggyorsabban megszabadult és már közzé is tették saját üzeneteiket, miszerint egyáltalán nem támogatják Ron Pault, az erről szóló üzenetek nem valóságosak.

"Ha elolvasod, mit mond Ron Paul, rá fogsz jönni, hogy ez az első alkalom az életedben, amikor egy politikus nem hazudik neked" – többek között ilyen üzeneteket találtak a No Doubt tagjai saját Twitter-oldalukon a minap, és hasonló üzenetekkel szembesültek például a Rise Against tagjai is. Hackerek egy csoportja így próbált minél többeket Ron Paul támogatására buzdítani, a texasi politikus jelenleg a republikánusok elnökjelölti posztjára pályázik, hogy aztán ő indulhasson majd Barack Obama ellen az Egyesült Államok elnöki címéért.

Mindkét együttes viszonylag gyorsan eltávolította a nem kívánt üzeneteket, majd nagyon határozottan jelezték, hogy hackerek áldozatai lettek, és egyáltalán nem támogatják Ron Pault.

Korábban egyébként már a Pussycat Dollsból ismert Nicole Scherzinger Twitter-oldalán is megjelentek hasonló üzenetek a politikussal kapcsolatban, természetesen akkor sem az énekesnő politikai aktivitása, hanem a Ron Pault támogató hackercsoport ténykedése állt a háttérben.

A No Doubt egyébként, ha minden igaz, több mint tíz év után idén kiadja következő nagylemezét. Az együttesnek a 2001-es Rock Steady óta nem jelent meg friss stúdióalbuma. A Rise Againsttel kapcsolatban viszont biztos, hogy március 19-én a budapesti Petőfi Csarnokban lép fel.

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló