Hirdetés
Hirdetés

Ha lenne szárnyam – Premieren Odett új dala + plusz a Párizsi Udvar-os fellépés

Lángoló Premier

Odett legutóbbi dalával a Párizsi Udvarból jelentkezett egy különleges session keretében. A Ha lenne szárnyam-nak viszont van egy másik verzója, amit itt a Lángolón hallhat legelőször a közönség. Erről ezt mondja Odett:

Szerettem volna rendhagyó hangszerelésben is megörökíteni a Ha lenne szárnyam című legújabb dalomat, amit egy izgalmas helyszínen a Párisi Udvar Hotel Budapestben adtunk elő kvartett kísérettel. Ezt a koncepciót már a dal eredeti verziójának készítesekor megfogalmaztam, amikor Toldi Miklós állandó szerzőtársam és a dal zenei producere a refrén hangszerelésén dolgozott. Dalszövegíró kolléga szintén rendhagyó választás volt, hiszen Szepesi Matyival ez lett az első közös dalunk, de már egészen biztosan nem az utolsó, ugyanis a Swing á la Django zenekarnak írtunk egy számot Mikivel és Matyival, ami a dal 2021-es mezőnyébe került.

2020. Mindannyiunk számára tanulságos, izgalmas, olykor döcögös, de mindenképpen kísérletezéssel teli év lett. Az egyik és legfontosabb következmény, amit magammal viszek a következőkben ez a kvartett koncepció, akikkel 2021. januárjában egy streamelhető koncertet adunk.

Itt a dal:

Ez pedig a különleges session a Párizsi Udvarból:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk