Hirdetés

Gyúrunk – Premieren a Jammal & the GrooveTroop új klipje

A Jammal & the GrooveTroop 2017-ben alakult. A műfaj, amit játszanak, saját bevallásuk szerint brassbeat, azaz a hip-hop, a pop, az R’n’B, illetve rap keveredése a fúvószenével.
Kezdetben csak feldolgozások, mára már saját számok is alkotják a repertoárjukat. Hamarosan jelenik meg első lemezük, melynek kezdő száma a Gyúrunk.

Jammal ezt mondja a dalról és klipről:

Ez a szám elsőre nem tűnik mélyen szántónak, de mindenkinek megvan a maga lelki nehézsége. Általában saját problémáimat írom ki magamból. Ennek két fő oka van: gyógyít engem valamint segíthet másoknak. A szám szövege egy általam kreált, elképzelt gyúrós szituációt tükröz. A videoklipben pedig fény derül az igazságra. Sokszor külső dolgokkal azonosítjuk személyiségünket és nem figyelünk önmagunkra. Valójában kik is vagyunk. Én nagyon sokat foglalkoztam azzal, hogy napról napra jobban nézzek ki. 130kg-ról 92kg-ra sikerült is lefogyni. De közben el el felejtettem miért is csinálom. Nagyon fontos, hogy ne egy külső nyomás által, vagy azért cselekedjünk, hogy jobban tetszünk másoknak. Az önazonosság a legfontosabb. A videóklip kétharmadánál ki is derül, hogy például, ha szeretnénk egy párkapcsolatot, ahhoz nem elég, hogy jól nézünk ki. Több kell annál! És mi ez a több az a videóból kiderül.

Ebből a videóból:

Szereplők:

  • Baumgartner Ica – Ica néni
  • Elvisz – Trash Manager
  • Fekete Linda – Szabadúszó színésznő (Drága örökösök)
  • Fekete Nórci – Szabadúszó színésznő
  • Krizsa Tímea – Személyi Edző (Exatlon)
  • Páldi Évi – Vegan Fitness
  • Török Lívia – Box Edző (Exatlon)
  • Yeranis Reyes Noguera – Kubai Judo/KickBox Edző
Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk