Gyllenhaal dupla dózisban – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Akár rendőrségi segélyhívónál stresszeli le magát a végletekig, akár exnejét traktálja jobb sorsra érdemes regényével, mi rendíthetetlen Jake Gyllenhaal-szimpatizánsok maradunk.

A bűnös (The Guilty – 2021 / dráma/thriller)

A segélyhívó központok telefonos operátorai idővel óhatatlanul hozzáedződnek a hülyékhez, Joe Bayler azonban rájön, hogy ezúttal nem egy „hanyas vagy, te disznó”-val van dolga. Egy elgyötört női hang trükkösen közli vele, hogy férje elrabolta, és ettől a vadállattól még az is kitelik, hogy purhabbal tömíti el a száját. Mivel egy furgon rakterében van, és a kátyúk elhelyezkedéséből nehéz tájékozódni, Baylernek nincs könnyű dolga, és rövidesen nyomasztóbb hangjáték veszi kezdetét, mint a Szabó család. (Netflix)

Valan – Az angyalok völgye (2019 / thriller)

Péter rendőrnyomozóként passzióból kutat eltűnt lányok után, ugyanis gyerekkorában saját húga is erre a sorsra jutott. A romániai forradalom idején pedig viszonylag ritkán ment a Runaway Train klipje Ceausescu állami tévéjén. Egy telefonhívást követően visszatér szülővárosba, Valanba, mely hasonlóan szívderítő hely, mint egy árvíz sújtotta menyétmenhely. Itt viszont újfent hobbijának hódolhat egy emberkereskedő hálózat jóvoltából, sőt lehet, hogy ezúttal húgának is nyomára akad. (Netflix)

Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals – 2016 / dráma/thiller)

Susan Morrow Los Angeles-i ócskás, aki műkereskedéséből megvalósította az amerikai álmot, és látszólag mintaszerű életet él. Valami azonban mégsem kóser. Egy nap váratlan küldeményt kap exférjétől, Edwardtól, aki jóval szerényebb sikertörténetet tudhat magáénak, mint egykori neje. A csomagban egy könyv lapul Éjszakai ragadozók címmel. Susan fokozatosan beleássa magát a regénybe, és idővel rájön, hogy remekművet olvas, melynek ő maga az egyik főszereplője. (HBO GO)

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés