Hirdetés
Hirdetés

A Guns N’ Roses lecserélte a November Rain című slágerét

Szóval itt van ez a Guns N’ Roses-dal:

Hirdetés

Gyakorlatilag ezt mindenki ismeri, a zenekar egyik legnagyobb slágere, ami annak ellenére lett az a kilencvenes évek elején, hogy baromi hosszú. Mármint egy slágerhez képest. De azok még más idők voltak.

Na de nem is ez a fontos, hanem hogy egy hét múlva megjelenik a zenekar 1991-es, Use Your Illuson című dupla duplamezének remaszterizált újrakiadása, tele bónusszal. Igazából itt a bónusz annyi lesz, hogy több koncertet is hozzácsaptak a soklemezes díszdobozokhoz, ki nem adott dalok nincsenek. Illetve csak egy.

A mostani November Rain, ami abban különbözik az eredetitől, hogy a szimfonikus részeket nem szintetizátoron halljuk mostantól, hanem egy 50 fős nagyzenekar előadásában, amit Christopher Lennertz dirigált, a végső keverést pedig Steven Wilson végezte. Igen, az a Steven Wilson, aki amúgy a frissen újjáalakult, amúgy remek Porcupine Tree nevű angol progrock-zenekar vezére főállásban, és akinek a neve abszolút nem jutott volna eszünkbe erre a munkára.

Ő viszont ezt lelkesen csinálta több tweetben elmondta, hogy az új keveréssel az volt a célja, hogy hű maradjon az eredeti verzióhoz, miközben azért plusz is ad hozzá, még többet megmutasson a dalból.

A legérdekesebb viszont az egészben, hogy ez nem valamiféle bónuszként jelenik majd meg az újrakiadáson, hanem mostantól ez lesz magán a lemezen, lecserélve az eredeti számot:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók