Hirdetés

Google, kösd be a cipőmet!

A Google asszisztense egy rakás harmadik féltől származó applikációt tud mostantól irányítani, vagyis olyan hangüzeneteket is adhatunk neki, amivel nem a hagyományos módon felhív valakit, vagy rákeres az interneten valamire, hanem ennél sokkal összetettebben tud működni.

Eddig Siri vagy a Google asszisztens nem gondolta túl a dolgokat, és szó szerint vette az utasításokat, amit sokszor megnehezítette a használatukat. Mondjuk ha valaki a hírekre volt kíváncsi a Twitteren, akkor gyakran a Twitterről szóló híreket dobálta a felhasználók elé, most azonban képes lesz rá, hogy azokat a bejegyzéseket mutassa amik éppen a legnépszerűbbek a közösségi oldalon.

A legnépszerűbb applikációk alkalmasak arra, hogy együttműködjenek a Google asszisztensével, de az egészen pontos részleteket későbbre ígérik. A közösségi oldalaknál nem nehéz elképzelni, hogy ez azt jelenti, hogy konkrét felhasználók képei alá tudunk hangutasítással kommentet írni, vagy üzenetet küldeni, de vannak ennél azért sokkal meglepőbb újítások.

Mint például meg lehet kérni a Nike erre alkalmas cipőjét, hogy kösse be magát.

De olyan specifikus kéréseket is képes lesz teljesíteni, mint hogy keressen gyöngyházfényű porcelánunikornist az Ebay-en vagy hangutasítással lehet majd a Snapchatet rábírni a fotókészítésre, hogy tökéletes legyen a szexi kiskutyafejjé alakított szelfi, esetleg hogy adjon hozzá egy tojásrántottát a napi kalóriaszámláló alkalmazáshoz. Az újítások elvileg már elérhetőek, szóval aki akarja, már most kipróbálhatja. Persze nem magyarul, mert úgy még nem elérhető az Asszisztens.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
912FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk