Hirdetés
Hirdetés

Going Down – Premieren a Waydown új dala és klipje

A grunge-metált játszó Waydown zenekar még csak pár hónapja jelent meg az első dalával, de máris a negyedik single-t adják ki az októberben érkező lemezről, ami a Tracks End Here címet kapta.

A Going Down című dal a tagok első közösen összerakott száma, aminek az alap riffje már két évvel a zenekar alakulása előtt, egy nyári jammelés alatt született meg. Tulajdonképpen ez a téma inspirálta az addig egy közös zenekarban játszó Tomit (gitár) és Mátét (dob), hogy később megalapítsák a keményebb hangzású Waydownt.

„A dal a felelősségvállalásról és kötelességekről szól. Leginkább arra világít rá, hogy ezek, mint súlyok lógnak a nyakunkban, ezzel megnehezítve, sokszor pedig ellehetetlenítve a természetes működésünk, míg mindössze annyi lesz a dolgunk, hogy lehajtsuk a fejünket, és gyorsabban nyomogassuk azokat a gombokat.”

A csapat a nyáron sem tétlenkedett, hiszen többek között az Abigél és a Stubborn zenekarral is koncerteztek, valamint különdíjban részesültek a Kill Monday Management Rock/Metal tehetségkutatójának idei versenyében.

A zenekar október 20-án tartja lemezbemutató koncertjét a Robotban a Dungaree és a Feed The Mogul zenekar társaságában.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,856KedvelőTetszik
3,019KövetőKövetés
2,240FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók