Hirdetés

Give Me Mercy címmel hozott ki új dalt a The Cult

Több mint hat évvel a legutóbbi Hidden City után, október 7-én új albumot jelentet meg a The Cult. Az Under The Midnight Sun címet kapott lemezről meg is érkezett az első felvezető dal, a Give Me Mercy, ami a zenekar legszebb hagyományait követő, szellős, azonnal fülbe ragadó hard rock szerzemény; ha akarnák, sem tagadhatnák le.

Ian Astbury, a The Cult énekese így beszélt a most debütált dalról:

„Teljesen magával ragadott a Billy által írt zene, tökéletesen passzolt azokhoz a gondolataimhoz, melyek szerint a kultúránknak túl kell lépnie a dualitások feltételezésére alapuló korábbi szemléleten. Új nyelvre van szükségünk, mert a szavak nem tudják kifejezni azt, amerre tartunk.”

Billy Duffy szerint a Give Me Mercy rendelkezik minden olyan ismertetőjeggyel, melyek által a Cult új klasszikusa lehet – friss, de mégis jellegzetes. Hogy mennyire van így, azt döntsétek el ti a dal meghallgatása után!

Az októberben érkező Under The Midnight Sun producere Tom Dalgety volt, akit a Pixies, a Ghost, vagy a Royal Blood lemezeinek stáblistájából ismerhet a közönség, míg a Give Me Mercy klipjét az a Juan Azulay rendezte, aki az utóbbi években a zenekar szinte összes klipjén dolgozott.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,456KedvelőTetszik
2,900KövetőKövetés
1,060FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk