Hirdetés

Gitárklub a Gödörben Nagy Ádámmal és a Csík zenekaros Szabó Attilával

adamnagy.jpg

Újabb állomáshoz érkezik Nagy Ádám nem mindennapi párosításokat hozó Gitárklub estje. Németh Juci és Fodo vendégeskedése után Szabó Attila személyében újabb illusztris repertoárral és zenei háttérrel bíró zenésztárs érkezik Ádám mellé. Attilát főként a Csík zenekar hegedűseként és a Kispál és a Borz rendszeres fellépőjeként ismeri a közönség, így sokan valószínűleg nem is tudják róla, hogy igazi rock & roll arc, és saját elmondása szerint a Beatles hatására lett muzsikus. Idén áprilisban ötvenedik születésnapjára önálló lemeze jelenik meg, természetesen saját szerzeményekkel. A bulira most egy páros belépőt is nyerhettek a Lángolóval. További infók és játék a hajtás után! 

Nagy Ádámot legtöbben az idén huszadik születésnapját ünneplő Roy és Ádám Trió dalszerző-gitárosaként ismerhetik, de szerzőként is folyamatosan jelen van a hazai zenei életben, és aktívan dolgozik különböző színpadi produkciókban, zenekarokban. Saját szólólemeze 2015-ben jelent meg Wörk Projekt címmel.

Két zenész, nem pusztán két gitárral, dalok innen-onnan, de mégis kiszakítva mindenhonnan, klasszikusok és kedvencek, hangszeres improvizációk és örömzene várható ezen a rendhagyó estén. A gitárokon túl természetesen sok közös pont van a két zenész között, ezeket is megmutatják március 27-én, a Gödör Klubban!

Most pedig jöjjön a játék! A páros belépőért nem kell mást tenned, mint megosztani ezt a cikket a Facebook-idővonaladon, kommentben megjelölve egy ismerősöd, akit szívesen magaddal vinnél a koncertre.  A jelentkezési határideje március 23, azaz jövő hét péntek, délelőtt 11 óra. Aznap délután sorsolunk, a nyertest a post alatt kommentben értesítjük!

További információk a koncert Facebook-eseményén, jegyelővével a Tixa oldalán!  

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló