Hirdetés
Hirdetés

Gigantikus és méregdrága The Mars Volta-díszdoboz jelenik meg

Csütörtökön váratlanul aktívak lettek a Mars Volta közösségi oldalai, legalábbis profilképeket cseréltek, illetve ajánlották, hogy mindenki figyelje a Clouds Hill nevű kiadó felületeit is. Sokan új lemezben reménykedtek, megjelent egy La Realidad De Los Sueños cím is (amit a fanatikusok megfejtettek, és kiderült, hogy a zenekar első EP-jének egy szövegrészlete), de a legtöbben újrakiadásokat valószínűsítettek, pláne, hogy a Clouds Hill korábban bejelentette, hogy hozzájuk került a Mars Volta-katalógus. Nekik lett igazuk, még ha nem is teljesen úgy, ahogy a legtöbben szerették volna.

Hirdetés

La Realidad De Los Sueños címmel ugyanis valóban megjelenik valami április 23-án, csakhogy ez egy életműösszefoglaló, vinyllel teli, hatalmas díszdoboz, benne a csapat összes stúdiófelvételével. A különleges kiadásból ötezer darabot nyomtak, de nem valószínű, hogy kapkodnának majd érte, ugyanis 399 euróba, azaz csaknem 150 ezer forintba kerül. És akkor a postaköltséget nem is számoltuk, ami a rendszer szerint további 35 euró Magyarországra, vagyis összesen 165 ezer forint lenne a pakk (abba bele sem gondolunk, hogy ezt esetleg nem EU-s területről adják fel, mert akkor még vám és áfa is lenne rajta).

Persze a csomag elég impozáns, így néz ki:

Tartalmilag pedig ott van benne az összes stúdiófelvétel, lemezekre osztva, illetve pár annyira nem fontos kiadatlan anyag is a képekkel teli könyv és két kitűző mellett.

A rajongók most abban reménykednek, hogy külön is kap mindegyik lemez újrakiadást, mert vinylen gyakorlatilag lehetetlen már ezeket normális áron beszerezni. Meg persze szeretnének új lemezt is, ami nincs kizárva, legalábbis beszéltek már róla, hogy újra lehet Mars Volta, ami ugye 2013 óta nincs.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók