Hirdetés
Hirdetés

Geszti Péter vezeti fel a Szigetet?

Tavaly ilyenkor azt találgattuk, hogy vajon a Sziget sajtótájékoztatóján azt jelentik-e be, hogy feloszlik a Kispál és a Borz, idén pedig az alábbi sajtószöveg miatt ismét tippelgethetünk, bár elég egyértelműnek tűnik a dolog: "A Sziget „mínusz egyedik” napján – zenésztársaival, eddigi munkásságának legjobb dalait előadva – fellép az a magyar sztár, néha háttér és olykor frontember, aki a 80-as évek egyik sztárcsapatának sikerében vállalt jelentős szerepet, majd később alapított egy zenekart, amely együttes rövid élete során 200 ezres példányszámban adott el lemezeket és többszörös teltházat zenélt össze a Budapest Sportcsarnokban. Majd egy újabb formációval jelent meg a hazai zenei piacon és most is tervez valamit. Mögötte van 6 aranylemez, 2 platina és összesen 3 millió eladott album."

A idézet egy az egyben ráillik Geszti Péterre, aki a nyolcvanas évek közepétől az Első Emelet szövegírója volt, majd megalapította a rövid életű, de rendkívül sikeres Rapülők zenekart, aminek feloszlása után a Jazz+Az formációt is sikerre vitte. Utóbbinak Dés László volt a zeneszerzője, és olyan énekesnőkkel játszottak együtt, mint Kozma Orsi, Váczi Eszter vagy Behumi Dóri.

Geszti állítólag visszatér a zenei életbe, de a tervei egyelőre nem ismertek. Csütörtökig az is csak valószínű, hogy a szigetes koncerten mindhárom fent említett zenekar előadja majd a legnagyobb slágereit, de két nap múlva minden kiderül.

Advertisement
37,705KedvelőTetszik
2,983KövetőKövetés
1,630FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló