Hirdetés
Hirdetés

Gene Simmons ismét elmondta, hogy a rock halott, és magasztalta Billie Eilish-t

A KISS basszusgitáros-énekese már egy ideje tolja ezt „a rock halott” szövegét, most ismét előállt ezzel.

Gene Simmons szerint az új rockzenekarok nem szánnak elég időt arra, hogy létrehozzanak valami nagyszabású, csillogó, izgalmas dolgot, ezért aztán nem is lesznek akkorák, mint a régi nagy csapatok. Szerinte egész egyszerűen nem lehet friss rockzenekart mondani az elmúlt húsz évből, ami a régi nagyok nyomába léphet. Szerinte egyébként a most őrülten népszerű BTS nagyszerű, de ők sem tudnak olyan stabil bázist építeni maguknak, mint a régiek.

Azt is elmondta, hogy nagyon kedveli az olyan kortárs popzenéket, mint Billie Eilish, ráadásul ő a testvérével közösen írja a dalokat, nem millió külső dalszerzővel, ami szintén agyonvágja az egész könnyűzenét, ráadásul a legtöbben még hangszeren sem tudnak játszani. Lady Gagát is ugyanezért szereti, mert ő írja a saját dalait, és csinálja a show-t.

És végül Simmons is megjegyzi, hogy a pezsgés most egyértelműen a hiphopban van, ott vannak izgalmas új dolgok, a rockzenével ellentétben.

A KISS egyébként szilveszterkor Dubajban adott egy hatalmas koncertet, ahol nem káromkodhattak, és Simmons vérköpése is elmaradt.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,854KedvelőTetszik
3,019KövetőKövetés
2,240FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók