Hirdetés
Hirdetés

Gecizavaró – Premieren a Pinkpunkrz új lemeze

Alább a Pinkpunkrz zenekar új lemezét lehet meghallgatni, de előtte még bemutatják magukat annak rendje és módja szerint:

Hirdetés

Mit kell tudni a Pinkpunkrz zenekarról? Azt, hogy a zenekar mindenképpen túlzó kifejezés. Ez egy baráti társaság, akik hangszerekkel bolondoznak. Kapuzárási punk. Öt srác Fazék, Verő, Casper, Tanbá és Simi kitalálta, hogy ezentúl nem csendben akarnak beszélgetni, kártyázni, esetleg hetente egyszer focizni, hanem ehelyett inkább trágárságokat üvöltöznek mikrofonba. A zenei tudásuk se több se kevesebb, mint amit a felvételeiken lehet hallani. Egyes vélemények szerint kiváló paródiája a formáció az igazi zenekaroknak.

A Basszad szét! album amatőr hibájából tanulva a Gecizavarót már nem pezsgőmámorban úszva közösen a tevőteremben rögzítette a zenekar, hanem mindenki kényelmes otthonában, ahogy és amikor akarta. Nem biztos hogy ez a Pinkpunkrz számára kijelölt helyes út, de annak is meg van a szépsége, amikor a gyerekszoba összes plüssfigurája elkerekedett, nagy szemekkel nézi és hallgatja péntek délelőtt 11.40-kor Fazek éneklésnek nehezen definiálható kiabálását. Jelentős csúszással, az albumbemutató turné közepén megjelenő lemez (QR kód) azokat a dalokat tartalmazza amelyeket az első anyagra nem sikerült hallgatható minőségűre feljátszani, kiegészítve a címadó dallal melyen Gajda Mátyás, most már zenei időmilliomos, is közreműködik. Plusz két régebbi punk nóta az azóta megszületett második versszakokkal. A Punkrz szereti játszani és hallgatni is saját dalait, minden hangverseny egy osztálykirándulás, és ha másoknak is tetszik a produkció az csak extra a szabad idős tevékenységükhöz.

Szóval ezt kell tudni róluk és az alább meghallgatható új lemezről:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók