Hirdetés

Ganxsta Zolee-val támad a Redneck Roadkill

redneckganxsta.jpg

Ganxsta Zolee a New Boys from the Old Times című Redneck Roadkill-dal új videóklipjében látható, amihez természetesen egy rapbetétet tett hozzá:

Megkerestek a srácok, és mivel szimpatikus a műfaj, és jópár redneck rapper kedvencem van, így beszálltam a fiúkhoz. A klipforgatás jó móka volt, nem mindennap grillezik az ember kolbászt vasvillával.

A Redneck Roadkill 2013-ban alakult. A zenekar nem a klasszikus és modern értelemben vett countryzenét játsza, hanem a klasszikus country, a hillbilly, a rockabilly, a blues, és  a southern rock egyfajta keverékét. A zenekarvezetőVik Flames ezt mondja róla:

Ezek a műfajok lényegében mind az USA déli államaiban gyökereznek és a mai napig oda illeszthető a tradíciójuk, mint egy jó BBQ oldalasnak. Mi ezeket a tradíciókat érezzük a szívünkhöz közel, mind a zenében mind az életünk egyébb területein. Az már csak egy szerencsés véletlen, hogy ilyen formában nem igazán közelít Magyarországon, de Európában sem nagyon senki, a mondjuk úgy country stílushoz.

A western hangulatú klipet Fügeczki Roland rendezte. A Tordasi Élményfalu western atmoszférájában forgatott kisfilmben a Cowboy Action Shooting Hungary western-lövész csapata szerepel a Redneck Roadkill mellett, akik eredeti vadnyugati kézifegyverekkel űzik a sportlövészetet.

A klip:

A werkfilm:

A poszt megjelenését az NKA és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló