Hirdetés

Hangmás a lábon – Furamörcs #8 (+játék)

harisnya6

Mindenki arról beszél manapság, hogy mennyire haldoklik a zeneipar, és a zenekaroknak csak a koncertezés és a merch (póló, sapka, kulcstartó stb.) árusítás marad az egyetlen lehetőség a túlélésre. Ennek ellenére a legtöbbjük leragad a roppant fantáziátlan póló és pulóver vonalon, néhol feltűnik egy hippis textilszatyor vagy néhány kitűző. Mi viszont az ötletes cuccokat gyűjtjük egybe. Mindegy, hogy rusnya, vicces, hordható vagy hordhatatlan, legyen egyedi. Lehet kommentelni, ajánlani is!

Végre elérkezett az idő, hogy egy magyar zenekar is bekerüljön a válogatásunkba. Itt a tavasz, végre nem kell nagykabát, a férfiak legnagyobb örömére eljött a harisnyás lábak ideje. Valószínűleg a Hangmás is tudja ezt, hiszen remekül időzítve dobta piacra a harisnya-kollekcióját. Már akkor is örülhetnénk, hogy végre valami eredeti ötlet, ha csak szimplán egy Hangmás-logó lenne rányomva, de nem. A belgrádi tervezőnő, Nevena Kragic harisnyái egyébként is nagyon klasszak, és most itt a magyar vonatkozású, Hangmás-harisnya is. A tervezőnő a Youtube-on akadt a magyar zenekarra, így kezdődött a kooperáció, aminek eredményét most akár meg is lehet nyerni.

Két darab limitált darabszámú harisnyát (és hozzájuk két két-két belépőt a lentebbi bulira) ajánlott fel a zenekar, amik azok között találnak gazdára, akik nyomnak egy lájkot a Lángoló Gitárok illetve a Hangmás Facebook-oldalán, az április 6-ai koncertjük eventjét megosztják, és ezt emailben is megerősítik a jatek@langologitarok.hu címre egy olyan tárggyal, hogy Lángoló-Hangmásharinya-Játék. Elég annyit elküldeni, hogy megosztottam, a tárgynak viszont feltétlen a fentinek kell lenni. A nyerteseket emailben értesítjük.

Kommentek

37,321KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló