Hirdetés

Friss videóklip és egy új dal az Omega Diatribe-tól

od.jpg

Új videóklippel jelentkezett a saját definíciója szerint extrém groove metált játszó Omega Diatribe. A legutóbbi Abstract Ritual Hydrozoan Periods című dalához a Dürer Kertben forgatott koncertklipet a zenekar, a most készülő harmadik lemez pedig előreláthatólag jövő év elején jelenik meg. A videó a hajtás után tekinthető meg, amelyhez a következő anyag előhírnökeként megkapjátok egy vadiúj szám, a Replace Your Fear koncertfelvételét is.

A gitáros Hájer Gergő, akinek Audionerve nevű projektjéről nem olyan rég írtunk, a következőket mondta el a jelenleg készülő anyagról:

“Már dolgozunk az új lemezen, amely tizenegy dalt tartalmaz majd, és ami a tervek szerint jövő év elején lát majd napvilágot. A felvételek ezúttal is az 515 Studioban zajlanak, és bár  egyelőre még nem tudjuk pontosan, ki lesz a lemez producere, már egyeztettünk néhány kitűnő szakemberrel, úgyhogy hamarosan ez is kiderül.  

Az eddigi anyagoknál mindenképpen kiforrottabbnak ígérkezik az új anyag lesz, ami a korábbiaknál kicsit hallgatóbarátabb lesz, de ezzel együtt nem lesz kommerszebb a zenénk cseppet sem. Jelenleg a végleges gitársávok felvétele zajlanik, hiszen a dalok pre-produkciója már elkészült. A lemezmegjelenést egy egész Magyarországot felölelő turné követi majd, és a tervek szerint több külföldi állomás is várható.” 

A zenekarral június végén a nyíregyházi Móricz Kertben, illetve a Rockmaraton Fesztiválon találkozhattok
legközelebb itton. További infókért és koncertdátumokért keressétek a zenekar Facebook-oldalát!

Kommentek

37,458KedvelőTetszik
2,899KövetőKövetés
1,060FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló