Hirdetés
Hirdetés

Friss Anima-kiadvány, világsztárral: Prince- és Depeche-módra

Nem kis hírrel kezdi jubileumi évét az Anima Sound System. Az idén 30 éves zenekar Take Me Home című dalát Prince hangmérnöke és a Depeche Mode kollaborátora remixelte a zenekar új kiadványára. A február 17-én megjelenő EP a csapat 2023 évi antréja, amelyet otthonszülős klip, turné, több album, berlini és londoni fellépések követnek.

Hirdetés

Bryan Black – aki nemcsak többször volt már a Depeche Mode turnévendége, de a DM-dalszerző Martin Gore énekel is legutolsó albumán Gary Numan társaságában – Man + Machine közvetítésével ismerkedett meg az Animával és egy japán turné során kezdett neki a munkának. Az EP-n nemcsak ő szerepel majd, hanem a Secret Factory duója is, akik pár éve már Patrick Pulsinger bécsi kísérleti elektro-császár stúdiójában elkészítette az Anima legendás ’68-ának egy kiváló verzióját. SNYL egy különleges trackkel szerepel a kiadványon, a lángolón is látható-hallható teaseren is az ő zenéje is szerepel. Ő az indie dance műfaj  oszlopos tagja hazánkban, de olyan nemzetközi kiadóknál jelenik meg, mint a berlini Katermukke vagy a spanyol SINCOPAT.

A lemezre Prieger Zsolt és Kováts Tibor elkészítette a dal furcsa akusztikus-zongorás-gitáros változatát is a lemezre. A zenekar 30 éves születésnapi turnéjának első koncertjét a szintén születésnapját – igaz a huszadikat – ünneplő A38-on adja április 29-én, ahol Veni, Frenk, Mitsoura és Nové Soma is az Anima vendége lesz, akik az idén 20 éves Aquanistan dalaiból adnak majd elő. Érdekesség, hogy 20 éve maga a zenekarvezető volt, aki Palotai Zsolt és egy pezsgősüveg társaságában felavatta az A38-at.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók