Hirdetés
Hirdetés

Freakin’ Disco is lesz a 2024-es Bear Stone Fesztiválon

Kevesebb mint egy hónap van hátra az idei Bear Stone Fesztiválig, aminek már márciusban teljes volt a lineupja, most pedig még egy magyar zenekarral gazdagodott a fellépők sorozata. A korábban bejelentett Azutmaga mellett a Freakin’ Disco is emeli majd az fesztivál színes fényeit.

Hirdetés

Az új zenekarral pedig még teljesebb a 2024-es Bear Stone fellépőinek a sora. Olyan kiváló stoner/psych/doom vonalas zenekarok kézzel válogatott gyűjteménye a tengeren innenről és túlról, mint a High on Fire, a Kadavar, a 1000mods, a Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs, és a többiek, ebbe a csokorba került be először a budapesti Azutmaga. A stoner-duó sziklás riffjei és törzsi ritmusai izgalmas utazásra visznek majd az idén először bemutatott Mill Stage-en a vízesés mellett. Veréb Patrik és Várszegi Martin 2019-ben alapított formációja meditatív mészárlás pszichedelikus elemekkel és nyers stonerrel. 

A Freakin’ Disco mély, pszichedelikus, groove-os zenéje ötvözi az instrumentális elektronikát és a magával ragadó ritmusokat. Harmadik, Totem című albumukat a többszörös Grammy-díjas Steve Dub producerelte, és kiváló példája a jellegzetes zenei stílusnak, nem mellesleg vizuálisan Hajdu Szabolcs rendezte klipjeik teszik teljessé a képet. Az albumhoz készült kiemelt figyelmet kapott dalról és klipről korábban a zenekar tagjaival is beszélgettünk. Élőben is óriási energiával lövik ki a közönséget távoli galaxisokba, ezt lehet majd megtapasztalni a Jam Stage-en.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a fesztivál idén egy harmadik színpaddal is bővül, aminek az elhelyezkedéséről tájékozódhatunk a fesztivál weboldalán, ahol még több információ is található, többek között a tömegközlekedésről, shuttle buszokról Slunjból, a teljes programbontással együtt. Hamarosan jegyár forduló, még €74-ért lehet hozzájutni a bérletekhez. Idén is lesznek zárható értékmegőrzők, ami a teljes fesztivál idejére €16-ért igénybe vehető, ezeket előre le kell foglalni e-mailben

Tavaly nagy sikere volt a környékben lévő látványosságoknak is, amikre idén a Bear Stone bérlettel kedvezményesen lehet bejutni. A fesztivál célja, hogy a közeli családi vállalkozásokat támogassák, nem mellesleg a látogatóknak is felejthetetlen élményt nyújtsanak a Slunj-régióban. A fesztivál karszalaggal kedvezményesen lehet ellátogatni többek között a plitvicei adrenalin Parkba, de részt lehet venni quados illetve lovas túrán is. A kedvezményesen látogatható helyszínek részletes ismertetése már felkerült a fesztivál a weboldalára, ahol a különböző programok alatt megtalálhatók az előzetes regisztrációhoz és időpontfoglaláshoz szükséges elérhetőségek is. 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,012KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók