Hirdetés

Fool’s Gold – Premieren az Abigél első lemezének beharangozó dala

Lángoló Premier

Hamarosan megjelenik az Abigél nevű budapesti grunge-rock-zenekar Sugarmama című első nagylemeze, amiről itt a Lángolón lehet most meghallgatni a Fool’s Gold című beharangozó dalt, amiről ezt mondja a csapat:

“Ez született meg talán a legkörülményesebben, viszont ebben a végleges állapotában teljesen lefedi az egész album hangulatvilágát. Nagyon konkrét és valós élethelyzetekből táplálkozik, tulajdonképpen egy felszólalás a kényszeres megfelelni akarás ellen. Érdekesség, hogy három próbateremváltásunkat is végig kísérte mielőtt elnyerte volna végső formáját.”

A dalt a budapesti RH Studioban vették fel Gál Máté hangmérnökkel, ahogy a teljes lemezt is. A Sugarmama borítóját Nóvé Soma és Erhardt Domonkos, a lyric videót pedig Császár Róbert készítette.

A zenekar nagyon várja már, hogy megjelenjen a teljes album, most szinte csak erre készülnek.

„Viszont időközben befejeztük és rögzítettük a következő anyagunkat is, elég erős lesz. Mi is rákényszerültünk a lemezbemutató-koncertünk eltolására a kialakult helyzet miatt. Tavasszal mindenképp pótolni szeretnénk, terveink szerint az Instantban. Addig is November végén forgatunk egy videoklipet egy hamarosan megjelenő másik új dalunkhoz, ennek a címe a Mary Jane lesz. Nagyon beteg lesz.”

Az új lemezt szeretnék még idén kihozni, de egy kicsit rendhagyó módon.

„A zenekarnak is sok „oldschool” eleme van, illetve a mentalitásunk is kicsit „vintage”, ezért úgy döntöttünk, hogy mielőtt online elérhető lenne a nagy fehér zajban a Sugarmama album, előtte tuti, hogy fizikai formátumban fogjuk kihozni és csak utána a digitális platformokon. Ezzel nincs más célunk, mint hogy akik tényleg szeretik a rockzenét, azok úgy tudjanak először találkozni az első lemezünkkel, hogy megfogják, megnézik (szerintünk baromi szép lett a teljes kiadvány) és egy levegőre meg is hallgatják. Még Karácsony előtt beszerezhető lesz a lemez és egy roppant egyedi merch-konstrukcióval készülünk megjelenni.”

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk