Hirdetés
Hirdetés

Flavor Flav állítja, ő nem része ennek a nagy Public Enemy-átverésnek

flavchuck.jpg

Már követni sem lehet, mi van a Public Enemyben. Rosszabb lesz lassan, mint egy dél-amerikai szappanopera. Szerdán jött ugye a hír, hogy az egész balhé egy hoax volt, egyáltalán nem veszett össze Chuck D és Flavor Flav. Chuck D úgy fogalmazott, hogy ez egy alaposan előkészített, gigantikus április tréfa volt, Flavor Flav pedig annyira része a Public Enemy-családnak, hogy még az Enemy Radio nevű leagázásában is részt vesz, mint vendég. Szóval úgy tűnt szent a béke. Nagyjából fél napig. Mert aztán jött Flavor Flav, aki gyorsan leoltotta Chuck D-t:

Ahogy írja, ő nem része ennek a hoaxnak, és most vannak sokkal fontosabb dolgok a világban, mint az áprilisi tréfálkozás, meg új lemez kiadása. Aztán felhívja Chuck D figyelmét arra, hogy ha már vezetőnek gondolja magát, viselkedjen is úgy, és adakozzon a zenészek megsegítésre.

Most nem tudjuk, hogy ez az egész még mindig a gondosan felépített április tréfa része-e, de nem valószínű. Ezzel már így durva lenne viccelni. Amúgy Flavor Flav azt nem tagadta, hogy része lenne továbbra is a Public Enemynek, de ugye erről korábban kijelentette, hogy őt nem is lehet kirúgni, mivel egyenlő partnere Chuck D-nek, és ezt utóbbi meg is erősítette szerdán.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló