Hirdetés
Hirdetés

Flavor Flav be akarja fejezni a középiskolát

Flavor Flav a TMZ-vel közölte, hogy úgy döntött, végre befejezi a középiskolát. A Public Enemy legendás, most 65 éves hype manjét persze nem a tanulási vágy hajtja, hanem mert az egészből csinálnak egy valóságshowt. Ezt amúgy mi mondjuk, mert a rapper azt állítja, semmi más terve nincs ezzel, csak tényleg le akar érettségizni, és elfogadja azt is, hogy eléggé megváltoztak a körülmények azóta, mióta ő otthagyta a középiskolát.

Hirdetés

A valóságshow-kban már elég nagy tapasztalata van Flavor Flavnek, ugyanis 2004-ben részt vett a The Surreal Life című műsorban, ahol megismerkedett Brigitte Nielsennel, akivel miután összejöttek, lett egy külön show-juk Strange Love címmel, majd miután szakítottak, Flavor Flav szintén egy reality-n keresztül kezdte el keresni a szerelmet. Szóval biztos menni fog neki most is.

Amúgy kicsit össze vagyunk most zavarodva, hiszen Flavor Flav a Public Enemy legendáriuma szerint az egyetemen találkozott Chuck D-vel, ahová együtt jártak, és aztán alapították meg az együttest, majd lettek híresek. Tehát akkor a középiskolát mindenképpen be kellett, hogy fejezze (hacsak az Egyesült Államokban ez nincs másképpen). Persze a legendáriumban az is ott van, hogy otthagyta a középiskolát, majd rablásokból tartotta fenn magát. Ennek ellenére elvileg Flavor Flav valóban elvégezte az egyetemet kommunikáció szakon, igaz, díszdoktorrá csak Chuck D-t avatták.

A lényeg, hogy most mindenki láthatja majd, hogy egy 65 éves, sokat megél rapper hogyan akarja letenni az érettségit.

Itt pedig arról lehet olvasni, hogy a Lángoló szerzője hogyan bandázott Flavor Flavvel és Arabian Prince Las Vegasban. Már a publikus része.

„Whaaaat?! No shit.” – A nap, amikor az N.W.A. alapítója tanított zenélni

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók