Hirdetés

Fizetős online koncerteket jelentett be a Spotify

Virtuális koncertélményt ígér a Spotify, bár azért mi virtuálisnak nem neveznénk, inkább csak online koncertnek. De a lényeg az, hogy öt időpont lesz májusban és júniusban, ami a vállalat eddigi legnagyobb koncertstream-eseménye.

Ha valaki, akkor a Lángoló szerkesztősége hisz benne, hogy a virtuális koncertek lehetnek nagyon jók, de nem feltétlenül ez lesz, ami ezt bebizonyítja, ugyanis az online koncertek lehetőségei közül a legrosszabbat választották, vagyis előzetesen rögzített koncerteket lehet megnézni 15 dollárért, azaz nagyjából 4300 forintért. A fellépők pedig a Black Keys, Rag’n’Bone Man, Bleachers’ Jack Antonoff, Leon Bridges és a Girl in Red. Minden koncert 40-75 perces lesz. Technikai apróság, hogy maga a koncert stream a zenekar oldaláról érkezik, de ez már tényleg semmit nem ront és várhatóan nem is javít az élményen.

Aki kedveli ezeket a zenekarokat, az hamarosan értesítést is kap majd a Spotify-tól, hogy elindult a jegyvásárlás. Hogy ennél mennyivel izgalmasabbat is csinálhatott volna a Spotify, arról itt írtunk.

Felesleges rettegni a virtuális koncertektől, jó lesz az mindenkinek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk