Hirdetés
Hirdetés

Fish! – Stílusgyakorlatok, valamint tízéves Konzervzene a Dürer Kertben

Rendhagyó új kislemezével már a nyárra készül a poppunk / partyrock Fish!, de addig is lemozoghatod velük a bejglit egy kis nosztalgiázással, január 6-án, szombaton a Dürer Kertben, hogy „idénre végre kész legyen a nyári alakod”.

A zenekar december utolsó napjaiban jelentette meg legutóbbi négyszámos EP-jét, melyen a címadó Nekem ennyi elég korábban megjelent eredeti verziója mellett három „stílusgyakorlat” hallható. A néhány napja debütált „öcsicore style” inkarnációban, mely egyszersmind az idei Tábor Fesztivál himnusza is lett, a Road frontembere, Molnár Máté vendégszerepel, de érdemes meghallgatni az elsőként közzétett Skamárdi remixet, és az egyelőre videót még nem kapott, de Spotify-on már elérhető Agócs & Baka-féle változatot is.

A Fish! egyébként ezen a koncerten ünnepli a Konzervzene lemez megjelenésének tízéves jubilemát, és ezzel a bulival nyitják meg a zenekar 25. – „És ezt miből számolta ki?” – jubileumi évét is. Január 6-a után néhány hónapig pihenőre vonulnak, úgyhogy ha valaki szeretné egyszerre hallani a most tízéves lemez minden dalát az elmúlt tíz év legjobbjaival együtt, annak ott a helye a Dürer Kertben! A koncert vendégzenekarai a Szabadtéri 4akkordos Performansz, a Foxriver, és a néhány napja épp új dallal jelentkezett Felleng lesznek.

További információk a kapcsolódó Facebook-eseményen!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,917KedvelőTetszik
3,040KövetőKövetés
3,350FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók