Hirdetés
Hirdetés

Fesztiválszezon-nyitány Várpalotán

A héten indul útjára az idei fesztiválszezon, mivel ha nem számoljuk a pécsi és a miskolci egyetemi napokat akkor a Pannónia Fesztivállal kezdődik a nyári bulizás. A négynapos várpalotai esemény már az igazi fűbenfetrengős, sátorbanalvós non-stop parti lesz. A Várpalota melletti Cseri-parkerdőben a tereprendezést már befejezték, füvet nyírtak, kijelölték a sátor- és parkolóhelyeket valamint 300 tonna homokot szórtak szét. Utóbbira a wakeskate-bemutató, a strandfoci és a röplabda miatt volt szükség. Persze nem csak sport lesz a fesztiválon, hiszen már a nyitó csütörtöki napon olyanok lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, a Ghymes, és a szervezők kedvéért összeálló Nyers.

Rajtuk kívül a négy nap alatt fellép még többek közt a 24 év után összeálló klasszikus Hobo Blues Band Póka Egonnal, Tátrai Tiborral, Solti Jánossal, Deák Bill Gyulával és természetesen Hoboval, valamint a Quimby, Péterfy Bori, a 30Y, a Belga, az Irie Maffia, a Vad Fruttik, a Depresszió, a Road és még sokan mások.

Aki nem csak a több mint 50 koncert valamelyike miatt érkezik a Cseri-parkerdőbe, hanem egyéb kikapcsolódásra is vágyik, az városlátogatói jeggyel bejárhatja Várpalota és környéke összes múzeumát, nevezetességét.

A fesztiválra a lottózókban és a Ticket Express jegyirodáiban lehet még elővételben jegyet váltani kifejezetten olcsón, de a helyszínen sem változnak a árak. 12 éven aluliaknak és kerekes-székeseknek a belépés ingyenes.

A MÁV-START Zrt. és a GySEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Pannónia Fesztivál látogatói részére a teljesárú 2. osztályú menetjegy árából bármely belföldi állomásról Várpalota és Pétfürdő állomásra. A visszaúti kedvezmény akkor érvényes, ha a jegyet a rendezvény helyszínén található ideiglenes MÁV-START pénztárban "Pannónia Fesztivál" feliratú bélyegzővel lebélyegezték.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló