Hirdetés
Hirdetés

Fesztiválhangulat a Nagykörúton kívülről – Itt a Tej új klipje, a Himnusz

tej_koncert.jpg
Új videóval jelentkezett a Tej. A Himnusz tavaszi turnén készült koncertklipje egyfajta korszakzárást is jelent a zenekar életében, a folytatásból az is kiderül, miért. Mindenesetre a most elkészült kisfilm hangulatában pontosan felidézi azt az elsőre talán nem nyilvánvaló életigenlést, amit a zenekar legutóbbi, tavaly megjelent lemezén hallható dal is közvetít. Premier, valamint jó és rossz hírek a hajtás után. 

Pálinkás Tamás, a zenekar frontembere a következő üzenettel vezette fel a most debütáló videót: 
Hé Raj!
Híreink vannak. Jók és rosszak.
A jó: elkészült Nagy Gábor Tomi barátunk és Ádi közös munkája, a tavaszi turnénkból összevágott “Himnusz” klip. Nagy boldogság ez nekünk, mert sokaknak fogalmuk sincs, miről is szól a Tej, talán ezzel tudjuk érzékeltetni azt az energiát és odaadást, ami belerakódik a ti és a mi oldalunkról is, és amitől ez az egész élőben nagyon működik. Nagyon hálásak vagyunk, hogy kihozzátok ezt belőlünk és még százszor ennyit akarunk veletek zúzni.
A rossz hír pedig az, hogy ez egyben egy búcsúklip is, amivel szeretnénk megköszönni három társunknak, Benőnek, Kristófnak és Somának, hogy évekig velünk voltak és tolták a zenekar és az egész szubpop szekerét. Nagyon hálásak vagyunk nekik mindenért, a két lemez, amiben ők is részt vettek és a sok koncert, amit együtt izzadtunk végig, örök emlék és büszkeség! Sok sikert nektek, skacok!
A jövő még alakul, de ami tuti, hogy a Tej nem áll meg, már írjuk a harmadik lemezünket és ha összeáll az új tagság, azonnal visszamegyünk a színpadra is!
Remélhetőleg mindez mielőbb megvalósul. Addig is itt az új klip. 

A klip az NKA támogatásával készült el. További információk a zenekar Facebookján! 

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló