Hirdetés

Itt nincsenek tölteléknevek – Indul a B My Lake

Az van, hogy a Balaton Sound teljesen lakosságira váltásával idén egyetlen helyszín volt a Zamárdii fesztiválon, ahol kicsit kikerülhettünk a soha véget nem érő dropok világából, az pedig a B My Lake terasz. Ennél már csak az lehet a jobb, ha például van egy egész B My Lake fesztivál, márpedig holnap lesz: az idén Zamárdiba települt bulin a Stranddal párhuzamosan lehet hajnalig toporogni a jobbnál jobb, túlnyomó részt négynegyedre épülő zenékre. Ha valakit vonz ez a világ, akkor gyorsan lejön, hogy itt tényleg nem David Guettáról van szó.

Bár az első napon fellépő Gus Gus és később Richie Hawtin azért elég gyakran előkerül minden magyar fesztiválon, az Art Department, Matador,  Robag Wruhme vagy Nicole Moudaber fellépése tényleg komoly eseménynek számít mindenki számára, aki elhiszi, hogy techno nem csak ütemes zajongás. Arról nem is beszélve, hogy a hasonló tematikájú bulik szokásával ellentétben itt már este nyolckor el lehet kapni érdekes dolgokat, a német Dominik Eulberg például ebben az időpontban fogja pakolgatni legendásan jó lemezeit, de például a Lake People is előkerül, ráadásul élőben produkálják magukat.

Tényleg arról van szó, hogy ez a fesztivál kivételesen nincs telepakolva tölteléknevekkel, nem kell Punnany Massifot hallgatni két toporgás között, és úgy általában jónak tűnik az egész. Már ha az idő is azt akarja, de hisszük, hogy azt akarja. A fesztivál már elkezdődött félgőzzel, de augusztus 20-tól indul igazából, és egésze 22-ig lehet oda menni veretni.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló