Hirdetés
Hirdetés

Ferenc pápa beugrott a haverjaihoz egy római lemezboltba

A Reuters híre szerint kedd este Ferenc pápa kisurrant a Vatikánból, és látogatást tett régi barátai lemezboltjában. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a pápa nagyon szereti a zenét, és az egyházi énekek mellett klasszikusokat is szokott hallgatni.

Hirdetés

A látogatás nem szerepelt a hivatalos programok listájában, de Javier Martinez-Brocal, a Rome Reports újságírója is ott volt, és az első döbbenet után felvette, ahogyan az egyházfő távozik a lemezboltból,

és beül egy egyszerű, hétköznapi Fiat 500-asba, egy CD-vel.

Egyébként nem töltött sok időt a Pantheon közelében található  StereoSound lemezboltban, titkára szerint elsősorban azért érkezett, hogy a felújítás után megáldja az üzletet. A lemezbolt tulajdonosai azt mondták, hogy még évekkel ezelőtt barátkoztak össze a pápával, aki akkor még bíboros volt, és látogatásai során rendszeresen bejárt a boltba klasszikus lemezeket vásárolni.

A mostani látogatás után a tulajdonosok azt mondták,  hogy adtak a pápának egy komolyzenei CD-t, de azt nem mondták, hogy ki az előadó, és melyik lemezről van szó. Ferenc pápa köztudottan szereti Beethovent, Mozartot és Bachot és az argentin tangózenét.

A lemezbolt egyébként ilyen:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók