Hirdetés
Hirdetés

Fény is van – Itt van Takáts Eszter és Zenekarának új dala

eszti.jpg

Hirdetés

A Takáts Eszter és Zenekara jelenlegi felállása 2016-ban alakult, 2017 végén dupla lemez készült Giret Gábor hangszerelésével, majd az utóbbi két évben ezekkel a dalokkal koncerteztünk, és több tagcserén is átestünk. A jelenlegi felállás a dalszerző-énekes körül Giret Gábor szólógitár-vokál, Horváth Mihály szájharmonikás, Czimerman Csaba dob és Czipra Márton basszusgitárossal véglegesült 2019-ben, továbbá állandó beugrósaink Tóth Károly dob, Eged Márton basszusgitár.

Idén két dallal készültünk el, amiket külön-külön jelentetünk meg, elsőként a „Fény is van” címűt, melyet szintén Giret Gábor hangszerelt. A hangulatvideóért én vagyok a felelős, nem klipnek szántam, és tisztában vagyok a zenei rész és a videós megoldásom minőségi különbségéhez. Nevezhetjük jó indulattal karanténvideónak is, a klippremierrel még várunk. Egyelőre jelen vagyunk, távmunkát folytatunk. Szerencsés vagyok, hogy profik vesznek körül, és segítenek megvalósítani a dalaimat, a videó inkább a reflexióimat tükrözi jelen helyzetben a szövegemre, ez egy szubjektív emocionális hozzáállás, kapcsolódás, nem professzionális megoldás. 

Most, hogy izoláltan élünk egymástól, hobbiból videózgatok a természetben, ez feltölt, és kikapcsol, ellazít. A dalszerzést folyamatosan művelem, több featuring is készül, és az idén alakult MoJazzterrel sem tétlenkedünk.

– mondja Takáts Eszter és nincs is más hátra, mint hogy bemutassuk a dalt:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók