Hirdetés
Hirdetés

Feltámadni, rágyújtani, újrakezdeni – Új dallal és videóval melegít friss lemezére a Psycho Mutants

Jövő héten jelenik meg a pécsi pszichedelikus rockot és dark-countryt játszó Psycho Mutants legújabb lemeze, a Motherland . Az album címadó dalához jarmusch-i hangulatot idéző videóklip is készült, amely most a Lángolón debütál.

Hirdetés

A Psycho Mutants zenéje mindig egy sötét utazásra invitálja a hallgatót, ami a Motherlandben sem történik másképp. A zenekar érzése szerint ugyan nem ez a dal lesz a lemez húzódala, viszont ennek a hangulata teremtett bennük elsőként erőteljes képi világot.

A végeredmény egy misztikus tájban – látszólag a frontember Karnics Zoltán nélkül – sétáló zenekar, akik egy fordított temetésre készülnek az erdő mélyén. A rendezőket (Pamuki Krisztián és takacsbelane) főképp a 30Y látványvilágából ismerhettük eddig. A videó szép reflektív gesztus az 5 év után új anyaggal jelentkező feltámadásról, újjászületésről, és a zenei gyökerekhez történő megtérésről. A Psycho Mutants új dala megmutatta, hogy a zenekar abszolút képes még meglepetéseket okozni, arról nem is beszélve, mekkora kuriózumot jelent majd a hazai zenei színtéren ez a lemez. Mindennel együtt a Motherland tökéletes előfutára az első téli napokra időzített új albumnak, amit egyébként a színtéren kultikus Beast Records (Tex Perkins, Burn in Hell, King Gizzard & The Lizard Wizard, Pete Ross and The Sapphire, Tex Napalm & Dimi Dero, Mr. Airplane Man, stb.) ad ki.

A dal a YouTube-on túl a mai naptól minden streaming platformon is elérhető, a teljes lemez – ami közben előrendelhető vinylen, az online zenetárakba pedig itt lehet elmenteni december 8-án lesz hallható.

További információk a Psycho Mutants Facebookján!  

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók