Hirdetés
Hirdetés

Feloszlik a Replika

replika.jpg

Több mint két évtized után szülővárosában tartja utolsó koncertjét a kilencvenes és kétezres évek meghatározó extrém metál zenekara. A Replika az utóbbi években kevésbé volt aktív szereplője a magyar színtérnek, pályafutásukat pedig ott szeretnék lezárni, ahol kezdődött. Búcsúkoncertjük január 8.-án lesz a debreceni Roncsbárban.

A zenekar frontembere, Csató Péter a következőket nyilatkozta a befejezésről: “Én lezártam magamban a zenekart, utólag nem szoktam siránkozni a változásokon. A Replikának mindhármunk életében fontos szerepe volt, de a világban mindennek van kezdete és vége. 1994-ben elkezdődött és 2016-ban vége lesz. A Replika nem csak a zenélésről szólt. Nekem – és biztos vagyok benne a többieknek is – a legfontosabb önkifejezési formánk volt. Ezután mindannyian máshogy fejezzük ki magunkat – én leginkább az indiai autentikus zenélés irányába – a mantrák világába – haladok tovább. Hogy mit jelentett a Replika? Mindent. Az életem legfontosabb színtere volt. A barátaim, a családom, a szórakozásom a munkám, a pihenésem és amiben elfáradtam. Rengeteg megélt dolog, ami azzá tett aki most vagyok. A találgatások elkerülése végett: itt kezdtük Debrecenben, és itt is fejezzük be. Nem lesz sem Budapesten, sem máshol koncert.” 

Azoknak, akiknek hozzánk hasonlóan kedve támadt a hír hallatán feltenni néhány dalt tőlük, jöjjön két videó, egy a legutóbbi, egy pedig a legkorábbi demós korszakból. 

 

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/699053760196457/ 

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló