Hirdetés

Felnőtt játékszereket dobott piacra a Motörhead (18+)

2015motorhead_sextoys_1_press_080915.jpg

A Motörhead a jelek szerint nem éri be a hagyományos merch-cuccokkal, hiszen a saját márkás bor után most szexuális kiegészítőket is piacra dobnak. Úgy tűnik, a lenyugvó napnak is van ereje, hogy egy régi reklámszlogent idézzünk. Részletek és bónusz konspirációs elmélet a hajtás után.

“Az első lemezünkön szerepelt egy Vibrator című dal, szóval el kellett jönnie a napnak, amikor tényleg elkészül a sajátunk. Úgy tűnik, érdemes volt várni! – kommentálta a hírt maga Lemmy, aki a Motörhead hivatalos Facebook-oldala szerint a tegnapi koncertet minden fennakadás nélkül nyomta le Saint Louisban. A felnőtt játékszereket Lovehoney hálózat webáruházában és üzleteiben szerezhetik be az erre fogékony rajongók. 

Szerkesztőségünk kutatásai alapján az ötlet nem teljesen eredeti, hiszen az Impaled Nazarene már 1996-ban írt egy számot Motörpenis címmel. Nem lennénk tehát meglepve, ha a finn black metálosok bejelentkeznének némi jogdíjért, bár a dal hallatán ők is utalhatnának egy kis zsetont Lemmyéknek, szóval ez egy farkába harapó kígyó. Illetve… ebből már sehogy sem jövünk ki jól.

Ha vibrátort nem is, de Motörhead-bort tudtok itt rendelni!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló