Hirdetés
Hirdetés

Felhők – Premieren Cirom új videója

Cirom egy új előadó Budapestről. Szeptemberben jelent meg az első kislemeze Üdv, Cirom címmel. A kislemezen található Felhők című számhoz készült klip itt alább premierezik a Lángolón.

Hirdetés

Cirom a dalról:

„Különböző lelkiállapotok állandó váltakozása a késői felnövés kontextusában. Ha a ‘Felhők’ egy egyetemi szeminárium lenne, akkor fixen ez lenne a neve. De miért lenne az? Ez csak egy szám, amiben olyan mini frusztráló, vicces, indokolatlan vagy csalódásokkal teli jeleneteket dolgozok fel, amiken hamar túl lehet lenni, mégis az adott pillanatban okoznak némi parát.”

Cirom a klipről:

„A klipet egy kb 2006-ból származó digitális fényképezővel vettük fel. A jelenetek között szerencsére van kocsi elől menekülés, háztetőn szintizés és GSM üzlet előtt pózerkedés is.”

Cirom önmagáról:

„A nem hivatalos megjelenésem 2022 nyarán volt: első zeném a Telekom Electronic Beats SZELEKTOR versenyén, a POP kategória top 10 száma között landolt. Ez kellő lendületet adott a folytatáshoz, így elérkezett az idő a hivatalos megjelenéshez is. A fiókban azóta is töretlenül gyűlnek a kiadatlanok, 2024-ben első nagylemezemmel is szeretnék kijönni.”

A Cirom-klip:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók