Hirdetés
Hirdetés

Felemelkedés, zuhanás, súlytalanság – Premieren a pozvakowski új dala

Lángoló Premier

Új dalt adott kis a pozvakowski, akik idén nagyrészt a közönség számára csendben voltak. A szám premierje itt és most van a Lángolón, de előtte a zenekar elmondja, hogy mit kell tudni róla:

“Az ismert körülmények miatt ezt az évet nagyrészt dalszerzéssel töltöttük és ugyan összejött több tétel, úgy döntöttünk, hogy most egy dalt veszünk fel, eddigi gyakorlatunktól eltérően single-ként jelentetjük meg. Az is lehet, hogy része lesz majd a következő nagylemez anyagának, de ezt még nem tudjuk, manapság nem is annyira fontos.”

A Vomit Comet című dalt Debrecenben rögzítette a zenekar a Perihelion próbatermében, ahol igyekeztek a lehető legélőbb hangzást összehozni a Perihelion-frontember Vasvári Gyula segítségével.

“A Vomit Comet amúgy azoknak az óriási repülőgépeknek a beceneve, amikben a súlytalanságot szokás szimulálni oly módon, hogy felrepülnek több ezer méter magasra, majd onnan zuhannak percekig, majd ismét fel és ismét zuhanás. Dalcímeket eddig sem volt szokásunk különösebben túlmagyarázni, most is legyen elég ennyi.”

Itt a dal:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,507KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,220FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók