Hirdetés

Fekete méreg – Premieren a Foxriver második dala

Lángoló Premier

Megjelent a budapesti Foxriver második dala, amit egy szövegvideó kíséretében itt, a Lángolón lehet először megnézni.

A rock és metál elemeket modern köntösbe bújtató Foxriver tagjai 2020 elején kezdtek dolgozni az első dalaikon, a megjelenés azonban idén áprilisig váratott magára. Első daluk Ördöglakat alatt címen csupán egy hónapja jelent meg videóklippel együtt.

A most bemutatásra kerülő Fekete méreg szövegéről Paulovics Péter énekes a következőket mondta:

“A dal a manapság már csak “toxic-ként” emlegetett, mérgező személyekről szól, akik keserűségükkel, önzésükkel sokszor mások életét is képesek megfertőzni. Elsősorban családi feszültségek inspirálták a szöveget, de nem kell minden esetben erre szűkíteni a mondanivalót; a legtöbb ember biztos talál embert az életében, akivel azonosítani tudja a dalt.”

Farkas Ferenc gitáros ötletein, gitártémáin alapul a szerzemény, azonban a csapat minden tagja hozzájárult a tétel készre csiszolásához. A videót a zenekar gitárosa, Pál-Szabó András készítette.

Mind a Fekete méreg, mind pedig az Ördöglakat alatt megtalálható lesz a zenekar készülő nagylemezén. Pontos megjelenési dátumot a csapat még nem tűzött ki a lemeznek, azonban a dalok csepegtetését a következő hónapokban is folytatni fogják, és ha a lehetőségek is adottak, akkor akár már idén hallhatjuk is a teljes anyagot.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,321KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk