Hirdetés

Vér, lefejezés, sötétség: létezik black metálos, fekete majonéz

A cégek érthető okokból a Mindenszentekhez nem tudnak túl sok mindent hozzátenni, viszont mivel a Halloween nálunk is egyre népszerűbb a fiatalok körében, és sokan tartanak bulikat is, főleg hogy négy napos ünnep előtt állunk, így nem annyira meglepő, hogy erre lecsapnak azok, akik érdekeltek lehetnek a dologban.

Bár még nem indítottunk el a Lángoló Fatál rovatunkat, de nem lehet elmenni szó nélkül a fekete majonéz mellett, aminek az egész megjelenése és kommunikációja olyan, mintha valami új black metál dologról lenne szó.

Miért fekete?

A limitált kiadású Heinz fekete fokhagymás majonéz lényege ugye hogy fekete, ezért meglehetősen szokatlan a megszokott világos majonéz mellett. Eddig nem mondtunk valószínűleg túl sok újdonságot, de jó hír lehet a testtudatos metálosoknak, hogy sem színezék sem tartósítószer, sem ízfokozó nincs benne, és fel lehet vele javítani húsok, szószok ízét, izgalmasabbá lehet tenni szendvicseket, és állítólag leveseket is, nyilván nem arra kell gondolni, hogy a húslevesbe nyom az ember némi fekete majonézt, de mondjuk tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy a vasárnapi ebédnél Abbathra dizájnolja a rántotthúst.

A sátán majonéze

Lefejezés, vér és ilyesmik

Kevés olyan sajtóközlemény van, amiben szerepel a lefejezés kifejezés, úgyhogy talán érthető, miért jött izgalomba ennek hallatán a szerkesztőség. Sötétség, erdő közepe, lefejezés, mind olyan kifejezés, ami a legizgalmasabb black metál zenekarfoknál jön elő, de végre eljutottunk odáig, hogy egy majonéznél is előkerülnek. Itthon a Sparban és az Instersparban elérhető a fekete majonéz, de készültek Romániában pop-up bolttal a  Boldu-Creteasca erdő közepén, ahol a legenda szerint Draculát lefejezték, és vámpírok kísértenek. Csak egy fél napig lesz nyitva a hely egyébként.

Egy kihagyott ziccer van az egészben, hogy nem kötötték össze az új Darkthrone-lemez megjelenésével, pedig kifejezetten adná magát, hogy az Astral Fortress lemez borítója egy fekete színű majonéz-boltba korcsolyázást mutasson be.

Ez itt a bolt:

Ez meg itt a Darkthrone:

És ilyen tálakat lehet összehozni

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk