Hirdetés

Fehér Óceán Budapesten

A Sensation napjaink legnevesebb megaprodukciója a dance műfajban – és be kell látni, hogy jó eséllyel nem csak műfajon belül – a csaknem tíz éve történt holland debütálást követően mára világszintű utazó dance cirkusszá nőtte ki magát, amely minden állomásán fehérbe öltözött közönség száját nyitja ki és hagyja is úgy mindarra a tíz órára, amelyben látványilag, hangzás, fények terén egyaránt a legjobbak által, a legprofibb technikával összeállított show-nak lehetnek részei, olyan élményt adva, amely vélhetőleg bőven a rendezvényen túl hat az ellátogató több mint tízezer érdeklődőre.

Mert bizony közönség és igény akad szép számmal, a tematikus jellegű bulik exkluzív jellegük ellenére évről évre tömegeket mozgatnak meg, melyek az elmúlt tíz év alatt érintették már a görög istenségek világát, az űrt, a jövőt, a négy elemet, tehát csupa olyan témakört, ami lehetőséget ad a szervezőcsapat kreatívjai számára a fantázia legvadabb megtestesítésére a helyszínek berendezését illetően. Elég egy pillantást vetni az eseményekről tucatszámra készült galériákra, és rögtön egyértelmű, hogy e téren bizony a messzemenőkig tökéletes a rendezvénysorozat, és nyilván az idei téma (Fehér Óceán) megvalósításának esetén sem lesz ez másképp. Emellett zenei rendezvény lévén a vizuális és közösségi hatások mellett (Be part of the night!, szól a mottó) a hangtechnikát kihasználva a szervezők gondoskodnak olyan világsztár DJ-kről is mint tavaly Paul Oakenfold, vagy idén Sebastian Ingrosso.

Érdekesség, hogy ezeknél a partiknál nem az abszolút kezdetektől koncepció a kötelező fehér egyenruha, mint ahogy világméretű rendezvénnyé is csak a közelmúltban vált a sorozat – megelőzte ezt a tény, hogy a Holland anyabulira az elővételes jegyek két és fél óra alatt keltek el, és a világ minden tájáról akadtak jegyvásárlók. A White Sensation jelenség mellett tehát képtelenség szó nélkül elmenni, a kor legmodernebb színpadi és partitechnikáját pedig azoknak az érdeklődőknek is érdemes megtapasztalni, akik magától a zenei stílustól némileg ódzkodnak. Akik pedig a zenét szolgáltatják: Muzzaik, Axwell, Sebastian Ingrosso, Sander Van Doorn, Tocadisco.

SENSATION
The Ocean Of White
2009. május 16. 20:00
Papp László Budapest Sportaréna

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Egy jó üvegfólia tényleg megmentheti a telefon kijelzőjét

Kell-e egyáltalán üvegfólia, és mi a különbség az olcsó és a drága változatok között.

Újra a Samsung a világ vezető telefongyártója

De az igazi nyertes a Xiaomi, akik felkerültek a dobogó harmadik fokára.

a Talayapa project – Premieren és dalról dalra a Trottel új lemeze

A Trottel Records a Trottel zenekar klasszikus sorlemezeit (nem feltétlenül időrendben) elkezdte újramasterelve kiadni LP-n, tavaly ősszel a The Same Story Goes On, idén...

Világjárvány idején is lehetnének koncertek a Restart-19 kísérlet eredményei szerint

A kísérletben több ezer önkéntes bevonásával tartottak koncertet a lipcsei Quarterback Immobilien Arenában.

The Triumph Of King Freak (A Crypt Of Preservation And Superstition) – Új dal és klip Rob Zombie-tól, jön a lemez is

The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy címmel február 12-én jelenik majd meg.