Hirdetés
Hirdetés

Február 6-án Stick To Your Guns a Dürer Kertben

A Stick To Your Guns utoljára hat éve járt Budapesten, most pedig itt az alkalom, hogy az amerikai hardcore punk jeles csapata visszatérjen hozzánk 2025. február 6-án a Dürer Kertbe.

Hirdetés

A Stick To Your Guns 2017-ben, The View címen jelentette meg legutóbbi stúdióalbumát. A kaliforniai zenekar a modern hardcore-t vegyíti pokolból jövő kórusokkal, az elmúlt évek során olyan zenekarokkal turnéztak, mint a Terror, az Architects és a Parkway Drive. Dalszövegeikben olyan témákkal foglalkoznak, mint az önreflexió, a politikai és társadalmi állásfoglalás és erősen azonosulnak a straight edge kultúrával is.

A Stick To Your Guns idén júniusban két év kihagyás után egy új EP-vel jelentkezett, amelyet immáron a SharpTone Records színeiben jelentettek meg. Az EP-n két dal, a Permanent Dark és az Invisible Rain szerepel, a kislemez Jesse Barnett énekes-gitáros szerint az elidegenedés elméletéről szól. A hardcore punk banda már többször megörvendeztette zenéjével a hazai közönséget is, most pedig hosszabb kihagyás után, de immáron új dalokkal a tarsolyukban térnek vissza Budapestre 2025. február 6-án, a Dürer Kertbe.

A jegyértékesítés július 12-én, 11 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,016KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,570FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók