Hirdetés
Hirdetés

Február 23-án Budapesten a Queensrÿche

2025 elején Budapestre is befut a Queensrÿche The Origins nevű turnéja, ami idén tavasszal indult. Február 23-án a teljes The Warning albumot és a legelső EP dalait is meghallgathatjuk a Dürer Kert színpadán, a Night Demon koncertje után.

Hirdetés

A Queensrÿche a progresszív / heavy metal színtér meghatározó zenekara, amely több mint 40 éve működik. Bár jópár platinalemezük született az évek alatt, a zenekar és a rajongók mind a mai napig különleges szimpátiával hallgatják a legelső EP és a debütalbum, az 1984-es The Warning dalait. Ezek a kiadványok voltak azok, amelyek megalapozták a csapat máig tartó renoméját és különleges, a rockot progresszív és heavy metal elemekkel ötvöző zenéjét.

Most tavasszal indult turnéján a Todd La Torre (ének), Michael Wilton (gitár), Mike Stone (gitár), Eddie Jackson (basszusgitár) és Casey Grillo (dobok) felállású zenekar a teljes debütáló EP-t és a The Warning lemezt eljátssza a fellépéseken. A 2025. február 23-án Budapestre érkező turné keretében a harmadik nagylemezét bemutató kaliforniai heavy metal trió, a Night Demon is fellép majd a Dürer Kertben, érdemes időben érkezni.

A jegyértékesítés július 12-én indul, de a Concerto Music early bird hírlevelére feliratkozottak már 1 nappal hamarabb hozzájuthatnak a kedvezményes árú jegyekhez.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók