Hirdetés
Hirdetés

Február 19-én Zebrahead az A38-on

A Zebrahead ismét rászabadult a világra és egy új taggal, valamint új dalokkal nyitnak friss fejezetet a zenekar karrierjében. A kaliforniai punk csapat február 19-én hosszú kihagyás után Budapestre is visszatér, hogy megrengessék az A38 Hajót dalaikkal.

Hirdetés

Az 1996 óta aktív Zebrahead megalakulása óta túl van több mint 2 millió eladott albumon, túlélt kiadó-és tagcseréket, kiérdemelt egy Grammy-jelölést a Motörheaddel közös együttműködéséért és megállás nélkül turnézott a világ körül. Most pedig a zenekar ismét megújult és útra készen áll, hogy ismét elhozza dalait Magyarországra.

A csapat elbúcsúzott Matty Lewis énekes-gitárostól, akinek a helyét Adrian Estrella vette át, így téve ismét teljessé a zenekart Ali Tabatabaee énekes-rapper, Ben Osmundson basszusgitáros, Ed Udhus dobos és Dan Palmer gitáros mellett. A zenekar egyébként akkor ismerte meg Estrellát, amikor a Broadcast To The Worldön dolgoztak, a gitáros akkori pop-punkban utazó csapatának szintén Cameron Webb volt a producere. Estrella így nyilatkozott a csatlakozásról:

„Miután megismertem a srácokat a Zebraheadben és játszottam velük néhány koncertet, máris barátként gondoltam rájuk. Megtiszteltetés volt számomra, amikor felhívtak, hogy csatlakozzak a bandához. A közös munka, az új dalok összerakása nagyon jó móka volt, szóval alig várom, hogy koncertezhessünk és találkozhassak a Zebrahead családdal világszerte”

Ali Tabatabaee, a zenekar énekes-rapper így beszélt a közös munkáról:

„Annyira izgatottak vagyunk, hogy Adrian a családunk legújabb tagja. Új izgalmat és energiát hoz, ami arra inspirált minket, hogy gyilkos új dalokat alkossunk a következő fejezethez. Adrian hihetetlenül tehetséges, és már számoljuk a hátralévő napokat, amíg a barátaink és rajongóink meghallgathatják, min dolgozunk”.

További információk a koncert Facebook-eseményén

Fotó: Kevin Baldes

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,320FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók