Hirdetés

Fallin’ – Premieren az e’en Böbével közös dala

Lángoló Premier

Az e’en- t Eőry Attila énekes-dalszerző és AnnaElza dalszerző-producer páros alkotja. A vokális elektronikus zenét játszó duót sok éves barátság köti össze, ami a zeneiskolák padjaiban kezdődött, és 2020-ban egy közös zenei projektté nőtte ki magát.

Az első, house lüktetésű daluk, a ‘We Are Coming’ januárban debütált itt, a Lángolón, egy klippel karöltve, ezt követte áprilisban a melankolikusabb hangvételű Így van jól, amely Eőry életének egy nagyon nehéz időszakát mutatta be. Júliusban pedig az I see-vel jelentkeztek, amely egy igazi nyári bulikban játszható, szinte a disco világát idéző dal lett, melyben az összefogásra és az összetartozás fontosságára hívták fel a figyelmet.

A most debütáló Fallin’ egy közreműködés gyermeke. Szécsi Böbe és AnnaElza – aki BÖBE saját szóló projektjének is tagja – az első karantén idején kezdték el írni a dalt, amely egy szerelem elmúlásáról szól. Duett jellege révén jött az ötlet, hogy Eőry Attilával kiegészülve szólaltassák meg, így már az e’en berkein és világán belül.

A Fallin’ az egyik előfutára az e’en első lemezének, amelyre még készül közreműködés több előadóval és dallal, a munkálatok már elkezdődtek.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk